joi, 2 iulie 2009

Da! Aveti dovada grijii pe care ne-o poarta guvernantii. Simple marionete in mainile elitei si corporatiilor

Dovezi aduse de un fost angajat - CHEMTRAILS - moartea din aer
Un fost angajat guvernamental a dat publicitatii acest film, in care se vede clar cum avioanele sint folosite pentru a spray-a in atmosfera acele chemtrails; atentie nu este vorba de exhaustia normala de la motoarele jet - aceste dare dispar de pe cer in 30sec - 1 min; in schimb acestea numite chemtrails raman cu orele si chiar zilele, formand niste nori lunguieti, care provin din extinderea acestor dare lasasate de avioane.

Aceste chemtarails contin saruri de bariu, aluminiu care se banuieste ca sint folosite la aplicatii militare in deflectia undelor radio si luminoase (ca un strat reflectorizant) iar in ele se introduc virusi, bacterii, microbi, fungi, diversi agenti biologici care sunt tesati pe populatie, etc.. Dara ce se formeaza, este de fapt un polimer care se transforma intr-o plasa fina care se intareste in contactul cu aerul si astfel el ramane plutind in atmosfera, la mare inaltime, acolo unde este nevoie de aceste particule reflectorizante.

Va rog sa priviti filmul si vedeti aceasta activitate criminala si secreta a guvernelor lumii, cum ne imbolnavesc ei pe noi. Astfel au aruncat ei in lume gripa aviara, SARS, gripa porcina, etc. Mare atentie:
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/25579/Ex_Government_Employee_talk

Aici este vorba de meteorologii germani care au descoperit aceste chemtrails-dare pe cer, care fiind radio reflectorizante le-au produs anomalii la instalatiile radar ce se bazeaza pe unde radio (asa le-au si descoperit). Astfel ca Asociatia Meteorologilor a dat in judecata departamentul armatei germane pentru a se cere dezvaluiri oficiale asupra acestui satanic program secret:
http://www.youtube.com/watch?v=51FcITBszj8

Si priviti aici cum sunt dotate in interior aceste avioane:
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread332326/pg1

Inspaimintatoare sunt bolile "necunoscute" numite morgellon. Ceva groaznic, si nu se stie cu ce se pot trata:

http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies

Intr-un final aceste chemtrailsuri sunt recunoscute de guvernul SUA, ca fiind un program secret necesar de a lupta impotriva "incalzirii globale". Nu i-a autorizat nimeni si nimeni OFICIAL, nu stie intr-adevar ce efect au asupra mediului si oamenilor (ba da s-a descoperit, GROAZNIC! chiar ele produc efectul de sera, prin blocarea caldurii de la soare sa fie degajate in spatiu de stratul reflectorizant de radiatii).
http://www.youtube.com/watch?v=Qfp4QxDmWQU

Dosar de informatii despre aceasta crima impotriva oamenilor, derulata in secret de guvernele lumii:
http://www.abovetopsecret.com/book/chemtrails [25/06/2009 00:48]