luni, 7 decembrie 2009

Vom mai glumi si de acum incolo, dar mai serios

Dar de acum incepe greul pentru presedintele Basescu.
Daca nu sfarseste ca JFK, atunci ii vom reaminti mereu, impreuna cu B1 TV-"Nasul" si poate "Curentul" urmatoarele :
1. are de continuat sa lupte cu sistemul ticalosit si cangrena lui generata de Iliescu, Nastase, Vantu, Patriciu, Voiculescu si altii ca ei: VCT, Becali, A. Paunescu, Adrian Copilu' Minune, Gutza de maimutza, Florin Salam si Adi de la Valcea. Pe Antonescu C. sa-l lasam sa cada odata cu PNL, ca si Ciuhandru cu PNTcd;
2. are de dat un raspuns la cererea de referendum anticip a Parintelui Justin Parvu, cerere sustinuta de aproape un milion de semnaturi; daca va dizolva actualul parlament potrivnic si corupt, atunci la alegerile anticipate ce vor urma va fi un bun prilej de a introduce spre votare si cauza acestui referendum;
3. modificarea Constitutiei;
4. are o datorie de implinit fata de Basarabia si Bucovina de sub rusi si ucrainieni, si fata de romanii din diaspora;
5. are de raspuns: ce-i cu legalizarea prostitutiei si a consumului de droguri usoare?
6. are sa se distanteze de oamenii compromisi aflati in preajma lui?
Cateva nume: Videanu (dupa ce a fost un primar prost-a dat drumul la toate blocurile turn aflate in asteptare pentru constructie, acum e si un prost ministru al economiei, Udrea (a arvunit de curand toate locatiile turistice si insulele-plaiurile Deltei), Berceanu (de la dom' Costel remember: mult respect), Stolojan (e un cadavru politic, a inceput sa puta)....
7. are de dat un raspuns in problema Rosiei Montana.
Bun, avem nevoie de aurul respectiv, asa a afirmat. A mai spus ca asteapta raspunsul specialistilor. Membrii Academiei Romane si profesorii de la ASE, Profesorul Ioan Piso de la Cluj si BOR-ul sunt destul de specialisti in domeniile lor? Ei s-au pronuntat deja. Crede ca compania GCRM are specialisti mai buni si ca va exploata aurul Apusenilor in favoarea Romaniei? Are curajul sa afirme ca Romania a fost vatra civilizatiei europene (cel putin) si sa promoveze aceasta imagine in lume? Vezi descoperirea scrierii de la Tartaria, alte vestigii arheologice si raspandirea romanilor, aromanilor si vlahilor in lume.
8. L-a laudat pe Bazac. Este de acord cu obligativitatea vaccinului pentru gripa porcina pe care o sustinea Bazac? Are habar de chemtrails, cozile chimice care se vad des in ultima vreme deasupra Bucurestiului in zilele senine si s-au vazut asta vara la mare? Oare pilotii americani de la Kogalniceanu si Clinceni n-au nici un amestec? Chemtrails sunt numai bune de raspandit virusul gripei porcine pentru sustinerea campaniei de vaccinare in masa.
9. A auzit de Codex Alimentarius? Daca nu, atunci il vom informa noi.
10. Chiar era necesar imprumutul de la FMI si BM pentru plata pensiilor si salariilor?
Parca spunea initial ca nu va fi pentru consum. Cum vede iesirea dintr-o astfel de datorie uriasa, inrobitoare? De unde resurse?
11. Ce este cu masonii in functii publice (Danacu, de exemplu) si finantarea unor organizatii de-ale lor (cica de interes public)? De cine asculta acestia: de sefii lor ierarhici din masonerie sau de sefii lor din structurile statale?
12. Ce este cu Mihaela Geoana la conducerea unei astfel de organizatii?
13. Si-a mai uitat de unele promisiuni. De exemplu: intalniri cu cetatenii la anumite intervale pe care el le-a stabilit si nu altii. Sa zicem Piata Universitatii 2007?
14. Si nu in ultimul rand: problema independentei Justitiei si eficientizarea DNA-ului;
15. Problema ICR-ului si a altor institutii care ar trebui sa promoveze imaginea Romaniei, dar promoveaza subcultura si mananca banii nostrii de pomana;
16. Problema agriculturii. A eludat raspunsul la aceasta problematica ridicata la fileu de Robert Turcescu. Cu un program de subventionare a achizitiilor de tractoare (de import, ca ale noastre s-au dus) si masini agricole nu se face primavara.
17. Isi va respecta cuvantul de incurajare a medicilor si profesorilor din mediul rural? Eu sunt gata sa iau in considerare aceasta meserie de profesor de tara, daca va fi asa.
18. Ce facem cu domeniul apararii? Il distrugem si pe acesta, ca si sanatatea, ca si invatamantul?
19. Cu coruptia din politie ce facem?
20. Cand incepem exploatarea resurselor din platforma continentala a Marii Negre? Am castigat-o, s-o utilizam. Candva fabricam platforme de foraj marin si eram printre cei mai buni.
Putem sa mai dam de lucru oamenilor in acest domeniu.
21. A sustinut ca va intari parteneriatul institutii statale (scoala)-biserica? Cum? Actualul ecumenism cumva?
Ar mai fi cate ceva de spus, dar cred ca am acoperit perioada urmatorilor 20 de ani.
Pe masura ce-mi mai amintesc mai bloghez.
Voi fi cu ochii pe el. Si am patru.
Inainte de a trai bine, sa fim pregatiti sa traim poate mai putin bine material, dar mai sus intru spirit si suflet.
Asa sa ne ajute Dumnezeu. Amin.