sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Revin cu "Am avut de ales cica"

Intre criminali si ticalosi (PSD si gasca) de o parte si ticalosi (PDL) de cealalta parte am avut de ales in 22.11.2009 si 06.12.2009.
Halal alegere.
Se parea ca ticalosia este putin mai mica fara crimele KGB-FSN-PSDR-PSD-iste, pe care nu le-am putut uita de la "lovilutie" incoace.
Acum insa ticalosii care pareau mici se umfla in pene. Vor sa creasca mari si sa-i ajunga pe ceilalti cu o crima la adresa poporului roman.
Ce legi, ce proceduri, ce consultari si treceri prin Parlament?
Au gasit scurtatura CSAT si includerea (trambitata, dar inca neconcretizata) in programul de guvernare a proiectului privat cu exploatarea aurifera de la Rosia Montana. Proiect privat, dar "de interes national".
Curat constitutional, "coane Fanica".
Societatea civila, care a tinut in frau 12 ani debutul acestui proiect, primeste astfel una peste bot. Nu-i prima data. A mai luat-o si cu multe alte ocazii, din care ultima notabila e introducerea actelor de identitate biometrice.
Citat din "Profetia de la Thiaoouba" de Michel Desmarquet, autor francez stabilit in Australia:
"Liderii multor tari, care au fost alesi intr-un mod asa-zis democratic, fac exact ce le place odata ce ajung la putere. Un exemplu tipic este guvernul francez, care inca mai efectueaza experimente nucleare in Pacific si polueaza cu radiatii ultima mare resursa care ne-a mai ramas, numita ocean. ...
Mai departe, daca enumeram cu atentie datele exploziilor subacvatice de la Mururoa, veti observa ca in urmatoarele ore (dar cel mai adesea, 2 pana la 4 zile dupa eveniment) apar intotdeauna o serie de cutremure de mare intensitate undeva pe planeta, urmand exploziei, desigur... Politicienii francezi comit astfel o crima la scara planetara de cateva decenii.
Imi pare rau si mi-e rusine ca m-am nascut francez."
Ne va fi si noua rusine ca ne-am nascut aici, daca imprastiati prin supermarket-uri si hipnotizati de posturile de televiziune, vom lasa politicienii romani sa-si faca mendrele.
Daca cei care s-au pronuntat impotriva proiectului, adica peste 90% dintre romani, vor da dovada de unitate si isi vor face auzite glasurile, atunci mai avem sperante.
Daca ii vor lasa tot numai pe tineri sa iasa razleti in strada, ca la "lovilutia din decembrie 1989", atunci vom culege ce am semanat si pana acum: praf in ochi, vant in buzunare, dezbinare si bastoane pe spinare. Ca nu-i ascultam pe parintii nostrii duhovnicesti.
Asa sa ne ajute Dumnezeu.