joi, 2 iulie 2009

Rugati-va pana la capat

Saccsiv’s Weblog

Articolul zilei (02.07.2009): Avem un presedinte si un parlament antihristic. Legea pasapoartelor a fost votata

Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat marţi, 30 iunie a.c., printre altele si următorul decret:

Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.94/2008 pentru stabilirea unor măsuri privind punerea în circulaţie a paşapoartelor electronice, precum şi producerea altor documente de călătorie;

Cititi va rog mai multe in articolul fratilor de la Apologeticum:

Avem un presedinte si un parlament antihristic. Legea pasapoartelor a fost votata

Am tot spus oricui a avut bunavointa sa ma asculte: tavalugul acesta este la nivel planetar. Cititi va rog si articolele:

SUA au devenit oficial o societate de tip BIG BROTHER: incepand cu 01.06.2009 cetatenii ei sunt obligati sa posede un Passport Card cu tehnologie RFID incorporata

India demareaza mega proiectul realizarii a 1,1 miliarde de ID cards pentru cetatenii ei

Si totul face parte dintr-un vast ansamblu:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

Daca studiem semnele:

APOCALIPSA, traim vremurile din urma?

Ne putem pregati pentru concluzia:

Daca vorbim de 666, vorbim de Apocalipsa. Daca vorbim de sfarsitul vremurilor, acesta nu poate fi amanat …

Nu trebuie sa ne miram de parlamentul Romaniei:

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

Si nici ca Traian Basescu a semnat. Citez din articolul CAMPIONII DREPTURILOR ANTIHRISTICE, AI TIRANIEI SI AI FATARNICIEI (Noutati de presa 29-30 iunie 2009), al fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT, din care citez:

Antena3 ne-a reamintit ca si presedintele nostru, aflat acum in turneu electoral peste tot unde are loc un eveniment religios s-a declarat, in noiembrie 2004, sustinatorul drepturilor homosexualilor, chiar daca multi fani ai sai neconditionati nu doresc sa-si aminteasca, incercand sa acrediteze imaginea unui presedinte acceptabil pentru credinciosii ortodocsi, in contrast cu contracandidatii sai (in realitate, aproape toti slujesc acelorasi “agende” globale, diferenta constand numai in gradul de ipocrizie, asa ca alternativa de optiune ramane o iluzie): Emisiunea Sinteza zilei, vezi minutul 52`:55“ (cine poate sa extraga fragmentul respectiv este rugat sa-l puna pe youtube sau sa ni-l trimita). A se revedea si: Traian Basescu: 20% din romani sunt homosexuali

Este vorba despre faptul ca in 2004, presedintele natiunii calcula la MTV că 20% dintre români sunt homosexuali. Ulterior, Basescu a reafirmat, intr-o emisiune la B1TV (Nasul, 10 noiembrie 2004) ca in Romania procentul homosexualilor este mare – circa 20% si ca este de preferat ca un copil sa fie adoptat de un astfel de cuplu decat sa stea prin canale.

Cifra avansata l-a luat prin surprindere si pe reprezentatntul fundatiei Accept, dar Basescu a spus ca in calitate de Primar al Capitalei are informatii mult mai bune in aceasta privinta.

De fapt, putem spune ca dintre toti politicienii ce si-au dovedit ticalosia in ultimii 20 de ani, Traian Basescu se detaseaza net. Nu doar prin actiunile sale directe de aservire a acestei tari catre ELITELE planetare:

Catre toate blogurie anti-sistem: ROMANIA GAME OVER in cazul in care se va semna acordul de imprumut cu FMI

Ci mai ales prin faptul ca are un comportament de lup acoperit cu piei de miel ce lupta impotriva unui … „sistem ticalosit”, cum ne tot abureste de cativa ani.