miercuri, 25 martie 2009

Romania, Trezeste-te!

Preluare:

Saccsiv’s Weblog

Catre toate blogurie anti-sistem: ROMANIA GAME OVER in cazul in care se va semna acordul de imprumut cu FMI

Publicat în BANCA MONDIALA, FMI, FONDUL MONETAR INTERNATIONAL, Romania by saccsiv pe martie 16th, 2009

Prieteni, felicitari pentru lupta anti-cip ce o duceti, e bine ca ne bucuram ca Parlamentul a bagat in seama subiectul actelor cu cip, dar va rog, sa nu scoatem chestiunea din contextul general si mai ales sa nu minimalizam actiunile generale ale SISTEMULUI si mai ales cele impotriva acestei tari. Spun aceasta deoarece majoritatea din dv. abordati rar si foarte putin un subiect de o insemnatate covarsitoare:

Romania va primit lovitura finala, de gratie, daca se va semna acordul de imprumut cu FMI, act ce va “incununa” 20 de ani de stradanii ale CASTEI POLITICE autohtone ce a muncit neabatut pentru inrobirea TOTALA a acestei tari catre stapanii camatariei mondiale.

Nu stim oficial detaliile sale, dar daca se confirma ca in fapt aceasta uriasa suma va fi folosita pentru ca sucursalele din Romania ale bancilor straine sa poata sa-si scoata o suma echivalenta de la BNR, pentru a o repatria spre bancile mama, este grav. Este punctual terminus pentru o tara ce aproape ca nu mai are o economie reala.

Voi analiza termenii contractului ce se va semna (dar inca sper sa nu se intample), insa presupun de pe acum ca acordul va prevede printre cele mai ticaloase clauze pe care le puteau debita niste minti bolnave de ura impotriva acestui popor. Sa nu va inchipuiti ca este vorba de vreun covoi plin cu aur ce va lua drumul spre plaiurile mioritice, ci despre bani “virtuali”, hartii, cu care Romania nu are voie sa achizitioneze valori reale, nici macar hrana, si cu care nu poate sa-si plateasca bugetarii sau sa-si ajute pensionarii sau asistatii sociali. Imprumutul nu vine caci avem nevoie de el, ci pentru ca asa au decis ELITELE planetare. Desigur, ca de fiecare data, nu se recunoaste acest lucru, ci in ochii opiniei publice este prezentat de catre marionetele ce joaca rolul de politicieni, ca fiind o “centura de siguranta”, o necesitate pentru a trece cu bine de criza. Iar rolul de aburitor principal este jucat de cel ce a mimat pana anul trecut rolul de luptator anti-sistem ticalosit.

O parte al modului de operare al FMI si al BANCII MONDIALE gasiti in documentarul „Confesiunile unui asasin economic„:

John Perkins : „ Confesiunile unui asasin economic „ , subtitrare in limba romana si analiza documentarului

Dar ce este Fondul Mondial International? FMI alaturi de BANCA MONDIALA reprezinta principalele instrumente financiare prin care ELITELE coordoneaza directiile de dezvoltare ale tarilor mai sarace de pe mapamond, chiar daca acest lucru duce de cele mai multe ori la instaurarea unor dictaturi in lumea a treia. Termenul “dezvoltare” este insa folosit in mod gresit, nefast as putea spune, deoarece in fapt nu se constata vreo crestere reala a nivelului de trai, din contra, singurele “realizari” fiind cedarile resurselor respectivelor tari catre mega companiile internationale coordonate de catre respectivele ELITE. Pentru o mai buna intelegere a celor de mai jos si pentru a nu relua cele detaliate acolo, va rog sa cititi cu atentie articolul (unde veti gasi si o foarte interesanta si detaliata lista a celor ce conduc oficial sau din umbra Banca Mondiala):

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

Am aratat acolo cum ATLANTIC CHARTER a reprezentat o adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial. Schitata cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati, documentul final a fost redactat la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Veti intelege de asemenea ce este cu celebrul BRETTON WOODS de care ati auzit vorbindu-se in ultima vreme din ce in ce mai des si cum totul reprezinta de fapt piese dintr-un urias puzzle a carui imagine finala va fi GUVERNUL MONDIAL.

FMI a fost creat in 1944 in cadrul conferintei BRETTON WOODS, insa organizarea sa a avut loc la 27 Decembrie 1945 cand primele 29 de state au semnat un acord.

In afara celor expuse mai sus, alte “realizari” ale fondului si ale Bancii Mondiale in tarile guvernate de dictaturi au fost cresteri uriase ale datoriilor acelor state. Iata mai jos o lista a acestor cresteri:

Argentina, 1976-1983, de la 9,3 la 48,9, o crestere de 39,6 miliarde dolari.

Bolivia, 1962-1980, 0-2,7, crestere 2,7.

Brazilia, 1964-1984, 5,1-105,1, crestere 100.

Chile, 1973-1989, 5,2-18, crestere 12,8.

El Salvador, 1979-1994, 0.9-2,2, crestere 1,3.

Etiopia, 1977-1991, 0,5-4,2, crestere 3,7.

Haiti, 1971-1986, 0-0,7, crestere 0,7.

Indonezia, 1967-1998, 3-129, crestere 126.

Kenya, 1979-2002, 2,7-6,9, crestere 4,2.

Liberia, 1979-1990, 0,6-1,9, crestere 1,3.

Malawi, 1964-1994, 0,1-2, crestere 1,9.

Nigeria, 1984-1998, 17,8-31,4, crestere 13,6.

Paraguay, 1954-1989, 0,1-2,4, crestere 2,3.

Filipine, 1965-1986, 1,5-28,3, crestere 26,8.

Somalia, 1969-1991, 0-2,4, crestere 2,4.

Sudan, 1969-2009, 0,3-17, crestere 16,7.

Tailanda, 1950-1983, 0-13,9, crestere 13,9.

Zair, 1965-1997, 0,3-12,8, crestere 12,5.

Observam cresteri relativ mici, de cateva miliarde, dar in tari atat de amarate ca nici nu puteau fi jecmanite mai mult. De mentionat insa ca in cazul lor, au pornit de la datorii foarte mici sau chiar zero, iar situatia lor actuala este uneori dramatica, cum ar fi de exemplu in Haiti unde hrana de baza a multor cetateni a ajuns a fi un soi de biscuiti pe baza de … lut. In schimb, state bogate in resurse naturale, care teoretic nu aveau nici un motiv sa fie datoare, au datorii enorme.

Un documentar din 2001 intitulat Life and Debt in care se examineaza situatia economica si sociala din Jamaica, urmare a impactului pe care l-au avut politicile de globalizare ale FMI si ale Bancii Mondiale asupra acestei tari puteti urmari la:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2) FMI (Fondul Mondial International)

Citind cu atentie cele de mai sus, precum si hyperlink-urile, puteti constata ca FMI si Banca Mondiala sunt conduse de catre aceleasi ELITE (sau urmasii lor) ce au creat Federal Reserve, Council on Foreign Relations, Bilderberg Group, care au finantat nazismul (ii regasiti la NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului) si bolsevismul, care au declansat marea criza din secolul trecut dar si pe aceasta care tocmai a inceput (• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE), care l-a inscaunat si-l coordoneaza pe Obama (Teribila arma in mana stapanilor presedintelui BARACK Hussein OBAMA II incapand cu 20 ianuarie 2009: The National Security and Homeland Security Presidential Directive) care au declansat cele doua razboaie mondiale, care au creat Liga Natiunilor si ONU (Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )), Uniunea Europeana (PAPUSARII - Uniunea Europeana) care au finantat revolutia sexuala, feminismul, promovarea homosexualitatii si eugenia („ IARNA DEMOGRAFICA „ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare). Toate acestea cu un singur scop: crearea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de stanga.

Iar in acest mare tablou Romania este doar o piesa de puzzle, insa printre cele mai napastuite dintre toate, deoarece asa au dorit muschii ELITELOR, ca pe aceste meleaguri sa se desfasoare toate experimentele sinistre ale lor.

Silviu Brucan (Saul Bruckner) (1916–2006), evreu, papusarel local cu relatii in lumea greilor planetari, declara in legatura cu evenimentele din decembrie 1989:

Am stiut cand vine trenul , am stat pe peron si l-am luat.

A insistat ca sotii Ceausescu sa fie omorati in zi Sfanta de Craciun si de atunci a inceput seria dezastrelor coordonate in Romania. Tot atunci s-a format casta politica, aceeasi cu cea de azi, slugoi ei ELITELOR planetare, absolut necesari pentru distrugerea acestei tari si pentru stricarea acestui neam. Iar lucrarea s-a desfasurat pe toate fronturile:

Privatizari strategice.

Distrugerea agriculturii.

Distrugerea industriei.

Exportam lemn si importam mobila.

Milioane de avorturi.

Tiganizarea si manelizarea.

Plecarea a peste doua milioane de romani in strainatate.

“Masonizarea” inaltelor fete bisericesti.

Generalizarea coruptiei pana la rang de regula.

Printre cele mai grabite state europene sa implementeze normele de stocare a datelor sau de emitere a actelor cu cip incorporat.

Gasiti detalii in articolul (inclusiv rolul Rothschild in privatizari, cine sunt cei de la BECHTEL sau lista lui George Soros):

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei , marionete ale PAPUSARILOR planetari

Este culmea ticalosiei, cum de exemplu BANCA MONDIALA a impus ca si conditie a aderarii la UE unele privatizari, iar acum FMI se grabeste sa ne ajute … Mai mult, pana la declansarea oficiala a crizei, majoritatea statelor din zona „civilizata” (inclusiv Romania) au vandut mare parte din rezervele lor de aur, ce a ajuns in bancile familiilor evreiesti (sau urmaselor lor, oricum nu conteaza, caci de peste un secol se tot incuscresc intre ele) care au fondat Federal Reserve. Din ce a ramas nevandut, bancile centrale au imprumutat din rezevele lor o parte importanta marilor banci internationale, sub motivatia ca acesta trebuia „activat”, metalul pretios fiind altfel considerat „inert”. In ceea ce priveste Romania, raportul anual din 2007 arata ca 59,15% din aurul ce trebuia sa fie in tara, este plasat intr-un singur depozit extern, pentru care BNR primeste hartiile tiparite denumite dolari, ca dobanda. Insa in fapt acest aur nu se afla in acel depozit ci a fost imprumutat in cadrul unei operatiuni de tip carry trade si prin urmare in conditiile actualei mega crize s-ar putea sa ramanem fara el. Trebuie inteles ca ELITELE nu pierd nimic cu acest imprumut FMI, caci in fapt nu ne dau nimic. Mai mult, pe ei interesandu-i regulile ce vor fi impuse Romaniei, special gandite ca in aceasta tara traiul sa ajunga imposibil. Motivul? Declansarea celor mai mari miscari de strada ce au avut loc vreodata pe aceste meleaguri. De turbulente vor avea nevoie la nivelul intregii planete, dar la noi mamaliga explodeaza greu, deci este necesar ca situatia sa fie cat mai dramatica.