miercuri, 1 aprilie 2009

Aurul monoatomic

De la http://www.ormus.ro/
Aurul alb
A fost cunoscut in decursul istoriei sub mai multe nume.
A fost numit Lacrima de aur din ochiul lui Horus, Samanta Zeilor, Hrana Zeilor, Roua Alba, Porumbita Alba, Piatra Filozofala, MFKZT pronuntat “moof-kooz-tee” sau “mufkuzt”, ORMUS (Orbital Rearanged Monoatomic Elements), iar vesticii isi pot aminti de el ca fiind Mana din Cartea Exodului.
Toate aceste denumiri se refera la unul si acelasi lucru: starea monoatomica sau diatomica a metalelor nobile inclusiv cele ale grupului platinei. Acesta stare a materiei avand acces direct la surse de energie cosmice foarte subtile, odata ce patrunde in corp tinde sa echilibreze sistemele intalnite dupa modele perfecte existente in univers. Efectele imediate sunt calmul, energia, motivatia, intuitia iar cu timpul asistam la armonizarea corpului cu mintea si spiritul, consumatorul devenind mult mai eficient in activitatea ce o desfasoara. Daca exista preocupari spirituale ritmul progresului se accelereaza simtitor.
Aur Rosu pur
Acest produs provine din aur metalic pur (99.999 %). Regresia aurului se face printr-un unic si lung proces. Procedeul special consta in coloidarea aurului pur intr-un mediu HV, technologia NIBS permitand masurarea si monitorizarea particulelor de marimea moleculelor, iar tehnologia M3-PALS fiind folosita pentru masuratori exacte de zeta potential in solutii pe baza de apa. Zeta potentialul particulelor este adus la optimum in timpul procesarii.
Zeta potentialul este un important si folositor indicator al incarcarii particulei si este folosit in previziunea si controlul stabilitatii unei suspensii coloidale. Cu cat zeta potentialul este mai mare, cu atat suspensia coloidala este mai stabila, pentru ca particulele mai incarcate tind sa se respinga mai puternic si deci sa nu agregheze. Odata ce acest stadiu coloidal optim este atins, solutia coloidala incepe a fi procesata alternativ pe durata mai multor saptamani prin ozonari si oxidari consecutive. Sarea minerala tibetana ce are un mare continut ormic este folosita ca electrolit in timpul fazei de coloidizare si in acelasi timp actioneaza ca stimulator, activator si protector al Ormusului. Acesta nu e un produs clorhidric. Nu s-a folosit nici acid clorhidric, nici acid nitric.
Unii au numit aceasta pulbere rosie Piatra Rosie. Altii Leul Rosu. Noi ii spunem simplu Praf de Aur Rosu Pur pentru ca asta este: un praf rosu din aur derivat direct din aur pur 99.999%. Acesta nu este un clorid.
Beneficiile ingerarii aurului
Aurul are efecte echilibrante la toate nivelurile: corp, minte si spirit. Se foloseste pentru a imbunatati atitudinea mentala si starile emotionale. Consumatorii relateaza despre stari imbunatatite ale energiei, vointei, focus mental, motivatie si libido. Multe studii au aratat ca aurul creste acuitatea mentala si abilitatea de concentrare. Aurul intareste functia mentala prin cresterea conductivitatii intre terminatiile nervoase ale corpului si suprafata creierului.
Aurul este un mineral cu totul natural, nu este toxic, nu interactioneaza cu alte medicamente si este singurul metal greu care are o miscare atomica de dreapta de aceea fiind asa de usor tolerat de corp.
Fabuloasele propietati ale aurului sunt redescoperite incet, dar sigur, pe masura ce savantii moderni scot la suprafata cunostinte ce anticii se pare ca le aveau de mult. Aurul este intr-adevar un metal pretios...
Dozaj recomanadat
5 mg pe zi. Beneficiile Ormusului sunt cumulative si inaltatoare. Noi va recomandam sa tineti o evidenta a evolutiei in timpul consumului. Vom fi bucurosi sa va facem recomandari, sa va oferim explicatii sau sa va raspundem la intrebari. Contactati-ne la adresa de e-mail: ormusromania@gmail.com sau la telefon: +40-72-403.02.01.