vineri, 24 aprilie 2009

Georgia, SUA

In statul Georgia din SUA sunt plantate, nu se stie de "cine", cateva pietre cu inscriptii ghid (Guidestones) pentru viitorul omenirii. Parintii natiunii americane, dupa ce i-au exterminat pe indieni, au lasat demni urmasi, ce extind Vestul Salbatec in intreaga lume.
S-a votat in SUA, legea HR 875 si S425, care obliga orice ferma organica privata sa-si opreasca activitatea, in maxim doua saptamani.
Chiar si acasa, in gradina ta, nu mai ai voie sa-ti cultivi legume, fructe, sub pretextul sigurantei alimentare. Daca esti prins cu asa ceva in SUA (orice agentie de control, are dreptul de acum, sa-ti intre in casa, in gradina, sau ferma personala si sa verifice) poti fi amendat cu cite 1 milion de $/ zi ? , atitea zile cite "crede" agentia ca ai incalcat legea.
De asemenea concernului Monsanto i se da drept unic de a distribui numai seminte hibridizate, din care anul urmator nu mai iese recolta daca le insamintezi. Deci in fiecare an trebuie sa cumperi de la ei. Si orice fermier este obligat sa cumpere seminte, chimicale si medicamente pentru tratat recolta de la citeva firme printre care si Monsanto.
Oameni in SUA se incurajeaza sa-si cumpere seminte nehibridizate (heirloom) precum si alte grine si boabe pentru consum si pentru o eventuala recolta.
Va rog sa urmariti documentarele:

Votarea HR 87 si S425:
http://www.youtube.com/watch?v=epXNJNjYBvw
Adevarul despre Produsele organice:
http://www.youtube.com/watch?v=4Z1C8VKtLwY

Aceste legi, impreuna cu Codex Alimentarius ce va intra in vigoare de la 31-Dec-09, vor distruge cca 2/3 dintre oameni.
Pentru cine nu stie inca ce este Codex Alimentarius, precizam ca este un cod de legi prin care se cere ca sa se interzica toate vitaminele si aminoacizii esentiali sanatatii omului, sa fie declarate substante toxice si deci vor avea regimul otravurilor. Adica Vitamina C va fi considerata ca heroina sau cocaina, daca esti prins cu vitamine incalci legea si faci puscarie.
Nutrientii naturali vor fi interzisi!
Toata hrana noastra, va fi iradiata cu Cobalt, care omoara orice principii active, vii, din hrana, practic noi ne vom hrani cu o mincare "moarta" fara principii nutritive. Se preconizeaza o crestere alarmanta a diabetului, cancerului si bolilor cardiovasculare si ale altor afectiuni.
Urmariti cu atentie filmul urmator, este relevant:
http://video.google.com/videoplay?docid=-5266884912495233634

http://info-wars.org/?p=660&lang=ro
Suntem mintiti si manipulati in toate privintele de puterea politica, care vrea sa ne mentina sclavi, divizati si invrajbiti.
Minciuni sunt toate: de la razboiul impotriva terorismului, incalzirea globala, criza economica sustinuta cu bani de la buget, capitalism versus comunism, securitatea care ar fi pusa in slujba poporului, criza din sistemul de sanatate (cancerul, SIDA, leucemia si altele de acest gen sunt toate vindecabile, dar n-ar mai prospera industria de medicamente), vaccinarea, stiinta oficiala care nu recunoaste rezultate spectaculoase, la evolutia umana, istorie, zborul spre Luna, existenta extraterestrilor si pana la religiile oficiale.
Totul e o mistificare.
In realitate suntem oameni liberi, frati, avem acelasi Tata.
Pamantul ne incape si ne poate sustine pe toti.
Putem comunica in pace cu vizitatorii extraterestrii.
Putem sustine evolutia fara risipa si acapararea resurselor Pamantului de o minoritate de fiinte vandute Raului si care se cred elita.